خمکاری فلزات در هشتگرد 

خمکاری فلزات در هشتگرد، توسط متخصصین گروه شیروش موتور انجام می شود. خمکاری فلزات به تغییر زاویه و تغییر فرم ورق های فلزی با توجه به کاربردشان گفته می شود. تغییر زاویه و تغییر فرم در ورق های فلزی به صورت های مختلفی انجام می گردد. در واقع می توان گفت خمکاری فلزات یکی از روش های مکانیکی برای خم کردن ورق های فلزی می باشد. برای خمکاری ورق های فلزی از نیروی مکانیکی استفاده می شود در این روش صفحات فلزی را زیر فشار قرار می دهند سپس صفحات و ورق های فلزی را خم و زاویه دار می کنند به صورت کلی  از خمکاری فلزات در تولید باکس های فلزی در صنایع مختلفی از جمله صنایع الکترونیکی، دارمداری، کشاورزی، ساختمان سازی، هواپیما سازی، کشتی سازی، صنایع غذایی و دارویی و... استفاده می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید. 
 
خمکاری فلزات در هشتگرد 

خمکاری فلزات 

ورق های فلزی دارای کاربرد فراوانی در عملیات های صنعتی هستند. همچنین جهت مصارف مختلفی مانند ساخت جعبه های فلزی در صنایع الکترونیک، ساخت و ساز، دامپروری، کشاورزی، کشتی سازی و در کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. خمش ورق یک عملیات مکانیکی می باشد که در این عمل ورق ها تحت فشار قرار می گیرند و این باعث خم و زاویه دار شدن ورق ها می شود خمش ورق روش های مختلفی دارد با توجه به نوع ضخامت و همچنین سطح خم مورد نظر و میزان خمش باید روش مناسب تعیین شود تا بتوان به آسانی از آن ها استفاده نمود از این رو می بایست ابتدا نوع ورق مشخص شود این فرآیند را می توان در ورق های فلزی به صورت گرم یا سرد انجام داد اگر کربن موجود در ورقه های فلزی بیشتر از 1.2 درصد باشد، خمکاری این ورق ها کاهش می یابد. و برای خم کردن، ابتدا باید آنها را گرم کرد. معمولاً ورق‌های غیر آهنی که جزء ورق‌های آلومینیوم و روی هستند خمکاری سرد می‌شوند در اغلب موارد، عملیات خمکاری ضخامت ورق را تغییر نمی دهد. اما گاهی اوقات ضخامت بخشی از ورق ممکن است تغییر کند این مرحله باید طبق اصول و برنامه ای دقیق انجام شود تا  ورق فلزی دچار ترک خوردگی یا خمدگی نشود. 

روش های خمکاری ورق

خمکاری عمدتا دارای روش های گوناگونی می باشد که در ادامه به مواردی از این روش ها اشاره می کنیم:
  •  خمکاری فلنج
  • خمکاری برشی
  • خمکاری دورانی
  • خمکاری کانالی
  • خمکاری هوایی
  • خمش ورق فلزی

انواع روش های خمکاری

  • خمکاری به روش نورد شدن

از خمکاری به روش نورد شدن در ساخت لوله و یا مخروط استفاده می کنند. در این روش با توجه به ظرفیت دستگاه و تعداد رول ها می توان یک یا چند خم را بر روی ورق فلزی ایجاد کرد. خمکاری به روش نورد شدن در تولید کانال ها و لوله هایی با قطر بزرگ استفاده می شود. در دستگاه های استفاده شده برای این روش دو غلطک در پایین و یک غلطک در بالا وجود دارد.
  • خمکاری چرخشی 

در خمکاری چرخشی دستگاه دارای دو نیم دایره است که بر روی یک محور به یکدیگر متصل شده اند. ورق فلزی بر روی این محور قرار می گیرد و نیروی فشار تحت پرس به گونه ای وارد می شود که این دو نیم دایره به طرفین چرخیده و تشکیل زاویه می دهد. از خمکاری چرخشی در تولید قطعات کوچک که زوایای قائم و تیزتر از 90 درجه دارند استفاده می شود.